Kandidatura e Shqipërisë në Oscars 2021

Komisionit Përzgjedhës për selektimin e filmit pjesëmarrës në «INTERNATIONAL FEATURE FILM AWARD» – edicioni i 94-të, i përbërë nga:

• Z. Eduart Makri, Kryetar i QKK
• Z. Ylli Pepo, Regjisor
• Z. Bashkim Hoxha, Skenarist
• Z. Ilir Keko, Regjisor
• Z. Kastriot Caushi, Aktor
• Z. Fatmir Koçi, Regjisor

VENDOSI:

Filmi «Dy Luanë drejt Venecias», skenari dhe regjia Jonid Jorgji, prodhuar nga shtëpia kinematografike «EJF Film» sh.p.k, të konkurojë në «INTERNATIONAL FEATURE FILM AWARD» – edicioni i 94-të si kanditatura e Shqipërisë në këtë edicion.