Mbyllet edicioni i parë i East Gate Otranto (EGO)

Edicioni i parë i EGO – East Gate Otranto, u zhvillua nga data 20 – 21 shtator 2021 në Otranto, Itali gjatë OTRANTO FILM FESTIVAL të cilët organizuan bashkë me APULIA FILM COMMISSION
“Cooperation Film Projects beyond the Adriatic”.

Gjatë këtij edicioni mori pjesë dhe Kryetari i Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, Z. Eduart Makri dhe Z. Bojan Lazarevski Drejtor Ekzekutiv i Agjencisë se Filmit të Maqedonisë së Veriut.

Ndër aktivitetet e tjera u zhvillua një mbledhje me disa nga përfaqësuesit e Qendrave të Filmit Ballkanike, për planifikimin e programeve Interrreg-Ipa që do të akordohen nga UE, në bashkëpunim me Apuglia Film Commission.