Nis edicioni XVI i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

Nga data 20 deri 25 Shtator në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi zhvillohet edicioni i 16-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri.

Pas ceremonisë së hapjes do të shfaqet premierë filmi izraelit “VIRAL” me regji të Udi Nir & Sagi Bornstein.