Edicion i TIFF çelet me premierën kombëtare të filmit “Hive” (Zgjoi)

Ky edicion i TIFF do të çelet me premierën kombëtare të filmit “Hive” (Zgjoi) nga Blerta Basholli, fitues i tre çmimeve kryesore në Sundance Film Festival 2021 në datën 24 shtator.

Ceremonisë së Ndarjes së Çmimeve, në datën 30 shtator, ora 18:00, në kinema Millenium, do ti paraprijë shfaqja e premierës kombëtare të filmit “Në Kërkim të Venerës” nga Norika Sefa, i cili ka fituar çmim në Rotterdam International Film Festival (2021) dhe në Sarajevo Film Festival (2021).

Për të ndjekur programin e plotë klikoni linkun: http://tiranafilmfest.com/program-2021/

TIRANA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
19th hybrid edition TIFF 2021