Filmi artistik “ZË” (ZOUND) përzgjidhet për konkurim në FLIGHT – Mostra del cinema di Genova

Filmi artistik “ZË” (ZOUND), me skenar dhe regji nga Gentian Gjikopulli, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë është përzgjedhur dhe është në konkurim në FLIGHT – Mostra del cinema di Genova, Itali. Ky edicion zhvillohet nga data 26 shtator deri në 2 tetor 2021.