Lajmërim për shfaqen e filmit artistik «Legjenda e Bastunit» për publikun shqiptar

Së shpejti do të shfaqet për publikun shqiptar filmi artistik «Legjenda e Bastunit», regjia Xhoslin Rama, skenari Mihal Rama, prodhuar nga shtëpia kinematografike «Erëfilm», dhe financuar nga Qendrës Kombëtare të Kinematografisë.