Edicioni XIII i PRIFEST shpall fituesit, ndër to edhe projekti filmik «Bërë nga pluhuri»

Edicioni XIII i PRIFEST shpalli fituesit ndër të cilët ishte dhe projekti filmik «Bërë nga pluhuri» nga Ajola Daja dhe Sabina Kodra.

Ky projekt fitoi çmimin «Projekti më i Mirë» në Pitch Competition PriForum.

Filmi «Zgjoi» nga Blerta Basholli u vlerësua me çmimin «Filmi më i Mirë Ballkanik». Ky film është financuar si bashkëprodhim në minorancë nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.