Filmi «Zgjoi», kandidat në European Film Awards

Filmi «Zgjoi», regjia Blerta Basholli, është pëzgjedhur si kandidat për Filmi më i Mirë nga European Film Awards.

Ky film është financuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe është bashkëprodhim në minorancë me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë, producent Paskal Semini “Albasky Film” sh.p.k.