Filmi «Love» nominohet në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Richmond

«Love», një film nga Dionis Papadhimitri, është NOMINUAR për Çmimin e Festivalit më të Mirë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Richmond, Shtetet e Bashkuara.
Fituesit do të shpallen në gala vjetore të çmimeve të Dielën, 12 Shtator në Teatrin Byrd.

Ky bashkëprodhim evropian u dha në Luiziana, Nju Jork dhe Uashington disa muaj më parë dhe këtë verë po konkurron edhe në Spanjë.

LOVE, nga Dionis Papadhimitri, është përzgjedhur si Kandidati më i Mirë i Festivalit në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Richmond, SHBA.

Fituesit do të shpallen në Çmimet Vjetore të Qilimit të Kuq të Dielën më 12 Shtator në Teatrin Byrd.

Ky bashkëprodhim evropian u dha në Luiziana, Nju Jork dhe Uashington disa muaj më parë dhe këtë verë garon edhe në Spanjë.