Projekti filmik «Burri i Shtëpisë» përzgjidhet nga Ministria e Kulturës Italiane për mbështetje financiare

Projekti filmik «Burri i Shtëpisë» me skenar dhe regji të Andamion Murataj, i financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë në kategorinë «Film debutues», me producent shtëpinë kinematografike «Lissus Media» dhe bashkëproducent kompaninë italiane «Palomar» është ndër projektet fitues të zgjedhur nga Ministria e Kulturës së Italisë për mbështetje financiare në kategorinë e Bashkëprodhimeve Ndërkombëtare në Minorancë.