Nisën xhirimet e filmit artistik me metrazh të shkurtër «Pelikanët e zinj»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të shkurtër, me titull «Pelikanët e zinj».

Skenari dhe regjia Luli Bitri. Prodhim i Shtëpisë Kinematografike «Action Production» sh.p.k. Producente Gerta Qurku.