Nisën xhirimet e filmit «I love you more», në kategorinë Minority Coproduction

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë në kategorinë Minority Coproduction filloi xhirimet filmi artistik me metrazh të gjatë «I love you more», skenari dhe regjia Erblin Nushi, bashkëprodhim ndërmjet shtëpisë filmike kosovare «Tilia Entertainment», producent Erblin Nushi dhe shtëpisë kinematografike shqiptare «Action Production» sh.p.k, producente Gerta Qurku.