KUJTIM ÇASHKU – SEE LEGEND 2021 AWARD

Regjisori dhe themeluesi i Akademisë së Filmit & Multimedias Marubi Kujtim Çashku, nderohet me çmimin South East European Cinema Legend nga Festivali i Filmit të Evropës Juglindore që mbahet në Paris, Berlin dhe Washington.

Me çmimin SEE Legend janë nderuar deri me sot Lucian Pintilie, Dusan Makavejev, Veljko Bulajic, Boro Draskovic dhe së fundmi, Kujtim Çashku.

http://www.seeaparis.com/accueil/kujtim-cashku-see-legend-2021-award