Lajmërim për shfaqjen e premierës së filmit «Dy luanë drejt Venecias»

Filmi «Dy luanë drejt Venecias», regjia dhe skenari Jonid Jorgji, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë, do të ketë premierën në datën 7 qershor tek Amfiteatri i Liqenit dhe do të vazhdojë të shfaqet për publikun nga data 8-12 Qershor.

Një produksion i Shtëpisë Kinematografike “EJF Production” me producente Elkjana Gjipali, bashkëprodhim me “Blue Hills Pictures”, Saimir Bajo, Petros Antoniadis, David Tozer.

Me aktorët Vasjan Lami, Alissa Huzar, Natalia De Maria, Kastriot Caushi, Alessia Xhemalaj, Luan Aliu, Marjana Kondi, Alessandra Bonarota, Luli Hoxha, Mand Xhuli, Albana Kocaj, Arjeta Dhima.

Trailerin mund t’a shikoni në këtë adresë :
https://www.facebook.com/AlbanianFilmCenter/posts/1904075999766474