Nisën xhirimet e filmit të animuar «Burri»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, filloi xhirimet filmi i animuar «Burri», me regji të Artur Dautit, prodhim i Shtëpisë Kinematografike «Bunker Film», me producent Eno Milkani, dhe kamera Adi Grishaj.

Në role kryesore Meri Dishnica dhe Ergys Faja. Grimi Pranvera Metolli.

Një film me teknikë të kombinuar me xhirime dhe animacion.