Nisën xhirimet e filmit dokumentar «Porto Palarmo – ku mbijetoi populli i Dantes»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë kanë filluar xhirimet e filmit dokumentar me titull “Porto Palarmo – ku mbijetoi populli i Dantes”, me regji të Dionis Papadhimitrit, prodhim i Shtëpisë Kinematografike “Teart Production p.f.”, dhe producent Herta Basha.