Njoftim drejtuar shtëpive kinematografike për rezultatet e projekteve

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton shtëpitë kinematografike për rezultatet e vlerësimit për projektet e paraqitura për konkurim në kategoritë festivale filmi dhe projekte të ndryshme kinematografike.