Njoftim drejtuar kineastëve dhe shtëpive kinematografike

Njoftohen të gjithë kineastët dhe shtëpitë kinematografike për platformën e re Balkan Film, nëpërmjet së cilës mund të kërkojnë dhe gjejnë aktorë profesionistë, sheshe për xhirime, ekipe filmike, dhe kompani produksioni në rajonin e Ballkanit,

Klikoni mbi imazhin poshtë për të hyrë në këtë platformë.

BalkanFilm.com Home Page