Filluan xhirimet e filmit dokumentar «Fshati dhe Kryqi»

Filluan xhirimet, në fshatin Labovë të Kryqit, të filmi dokumentar «Fshati dhe Kryqi», me skenar nga Robert Wilton dhe Fabian Kati, regji nga Fabian Kati, prodhuar nga shtëpia kinematografike «Ska-ndal».

Ky film është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.