Njoftim për vlerësimin me pikë të projekteve « filma artistikë me metrazh të gjatë »

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton se pas kryerjes së vlerësimit me pikë për projektet për filmat artistikë me metrazh të gjatë rezultatet janë si më poshtë:

Nr. Titulli i projektit Totali Mesatarja e pikëve Renditja
1 Një filxhan kafeje dhe këpucë të reja veshur 457 91.4 1
2 Misioni 430 86 2
3 Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo 362 72.4 3
4 Këtu vallëzohet me hijet 356 71.2 4
5 Sex cut 349 69.8 5
6 Të gjithë vdesin lakuriq 349 69.8 5
7 Musine 342 68.4 6
8 Dragoi i fildishtë   318 63.6 7
9 Teresa për Teresën 316 63.2 8

Bazuar në rezultatin e mësipërm të votimit, me qëllim mbështetjen e projekteve filmike më cilësore, QKK vendosi të financohen projektet të cilët kanë vlerësimin mesatar mbi 70 pikë.