Momente nga xhirimet e filmit artistik « The Stork »

Momente nga xhirimet e filmit artistik « THE STORK », skenar dhe regji Isa QOSJA, DoP: Gokhan TIRYAKI, një prodhimi i shtëpisë kinematografike ARTIKULACIJA FILM (Mali i Zi), në bashkëpunim me ABHO Film (Mali i Zi), Aba Film (Mali i Zi), One Draft LLC (Kosovë), Tunnel Film (Shqipëri), Pigmento Film (Maqedonia e Veriut).

Filmi është financuar nën kategorinë “Bashkëprodhime në minorancë” nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë. Filmi është mbështetur edhe nga Eurimages.

Cast Arta Dobroshi, Arben Bajraktaraj, Flonja Kodheli, Shkumbin Istrefi