«Streha mes Reve» rrëmben tri çmime në PriFest

Ul siparin edicioni i XI i PriFest.

Rrugëtimit nga premiera në Tallinn përmes Francës, SHBA-së, Iranit, Rumanisë, Maltës arrin një pikë kulmore në PriFest.

Jo vetëm çmimi si filmi më i mirë Ballkanik, por edhe dy çmimet për :
• aktorin më të mirë Arben Bajraktarin, dhe
• aktoren më të mirë Irena Cahani.

Ky film është një bashkëprodhim midis Shqipërisë dhe Rumanisë, dhe është mbështetur financiarisht nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë e Shqipërisë.

Urime ekipit të filmit !

© Copyright 2019 PriFest