Foto nga xhirimet e filmit me metrazh të shkurtër «Shija e derrit»

Foto nga xhirimet e filmit me metrazh të shkurtër « Shija e derrit », skenari Elvis Lule dhe Erenik Beqiri, regjia Elvis Lule, prodhim i shtëpisë kinematografike « Element Studio ».

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.