Kurs Trajnimi për Prodhim Dokumentarësh TV, financuar nga Malasyian Technical and Cooperation Programme (MTCP)

MTCPMalaysian Technical and Cooperation Programme
ofron falas një kurs trajnimi për Prodhimin e Dokumentarëve TV, i cili zhvillohet në Malajzi në datat
24 Qershor – 26 Korrik 2019. Mosha e aplikantëve 2650 vjeç.

Shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit dhe fee-ja e kursit mbulohen nga pala Malazeze.

Informacionet e detajuara i gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://mtcpcoms.kln.gov.my/mtcpcoms/online/list_course/IPP00005

Broshurën e kursit këtu:

https://mtcpcoms.kln.gov.my/mtcpcoms/upload/IPP00005bro.pdf

Të interesuarit duhet të plotësojnë formularin e ,ëposhtëm dhe ta dërgojnë pranë QKK. brenda datës 10 maj ora 14:00.

https://mtcpcoms.kln.gov.my/mtcpcoms/upload/NewApplicationFormMTCP.pdf