Filmi shqiptar ne Wikipedia

Në lajme të tjera sot, gjatë Wiki Weekend, u zyrtarizua dhe bashkëpunimi me Qendra Kombëtare e Kinematografisë me qëllim përmirësimin e artikujve të filmit shqiptar fillimisht në Wikipedia-n shqip dhe në vijim dhe në gjuhë të tjera.

Nesër vijojmë me Wiki Weekend ku do punojmë në grup për të konsoliduar planin e aktiviteteve dhe projekteve për vitin 2019 ku dhe jeni të ftuar të kontribuoni.

Nje falenderim te sinqerte per Open Labs, Redon Skikulit dhe gjithe vajzave dhe djemve te apasionuar qe do te mundesojne pasqyrimin ne Wikipedia te informacionit rreth filmave dhe kinematografise shqiptare