Filmi “Holy Boom” ne Festivalin Nderkombetar te Zaragoza ne Spanje

Jemi shume te gezuar te njoftojme se, Filmi “Holy Boom” i Maria Lafit, nje bashkeprodhim midis Inkas Film-Greqi me producente Lilette Botasi , dhe, “90 Production” bashkeproducente Bujar Alimani, Tefta Bejko- Shqiperi, fitoi cmimin “Best Feature Film ” ne Festivalin Nderkombetar te Zaragoza ne Spanje. Filmi eshte financuar nga Qendra Kombetare e Filmit Grek, Televizioni Publik Grek dhe nga Qendra Kombetare e Kinematografise te Shqiperise, ne kuadrin e Balkan Film Market 2017 ne seksionin minority.