“Dita zë fill” në kinematë greke

Jemi shumë të lumtur t’ju njoftojmë se prej datës 22 nëntor, për publikun grek dhe atë shqiptar në Greqi, DITA ZË FILL, do të jetë në kinematë greke, shpërndarë nga një prej distributorëve më të mirë në Greqi, Seven Films.