Remo Girone në Shqipëri për filmin “Portreti i pambaruar i Klara Belinit”

Aktori italian Remo Girone ndodhet keto dite ne Shqiperi per realizimin e xhirimeve te filmit “Portreti i pambaruar i Klara Belinit” me regji te Namik Ajazit. Ky film eshte nje bashkeprodhim i Shqiperise dhe Italise, i financuar nga QKK, Qendra Kombetare e Kinematografise dhe Ministria Italiane e Kultures MIBAC.