Përfundojnë xhirimet e filmit të shkurtër “Vulë”

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, në datë 24 Tetor përfunduan xhirimet e filmit artistik të shkurtër me titull “Vulë” me skenar dhe regji të Valmir Tertini, prodhim i shtëpisë kinematografike “Kinostudio Dardan” me producent Gent Prizreni.