Fillim i xhirimeve te filmit “Portreti i pambaruar i Klara Bellinit”

Filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë Portreti i pambaruar i Klara Bellinit, skenari Ruzhdi Pulaha, regjia Namik Ajazi, shtëpia kinematografike “Mediavizion“.

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë, Mibac (Ministria Italiane e Kulturës), dhe EurImages.