Për produksionet e realizuara me mbështetjen financiare të QKK, ofrohet hapësira në Vimeo për të regjistruar filmat dhe informacionet përkatëse, me qëllim për t’u përdorur në aplikime festivalesh ndërkombëtare.

Të gjithe filmat do të pajisen me linkun dhe do të jenë të mbrojtur me passwordin përkatës.

Janë të mirëpritur gjithashtu “trailers” dhe “teasers” te filmave tuaj.

Filmi ME DUAR NE XHEPA sherben si shembull per te kuptuar si do të duket filmi juaj.

Ata që janë të interesuar të kontaktojne në: info@nationalfilmcenter.gov.al