Nisin xhirimet e filmit artistik të shkurtër "DIETA".

Më 10 qershor nisën xhirimet e filmit artistik me metrazh të shkurtër, titulluar “DIETA”.

Ky projekt me skenar dhe regji nga Vivian Rama, realizohet nga shtepia kinematografike “Erëfilm”, me mbështetjen financiare të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë.

I urojmë suksese ekipit!