CINEPLEXX FLET SHQIP!

CINEPLEXX FLET SHQIP! 


Në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë, në datat 28-29 Nëntor, ndër të tjera Cineplexx do të shfaqë dhe plot 11 filma shqiptarë.

Çmimi special bilete 200 lekë.

Për orare dhe rezervime: http://www.cineplexx.al/Content.Node/al/events/_items/sonderevents/Cineplexx_flet_shqip.sq.php

Per te gjithe dashamiresit e kinematografise shqiptare qe mund t’ju kete shpetuar pa e pare ndonjerin nga filmat e programuar gjate festave te 28 dhe 29 nentorit, doja te kujtoja qe ne CINEPLEXX mund te prenotohet bileta edhe online.
Pa ju, pa shikuesit, pa audiencen shqiptare, skenaristet, regjisoret, kineastet tane nuk do te gjejne dot frymezimin dhe entusiazmin e nevojshem per te krijuar filmat qe ju do te donit te shikoni dhe shijoni.
Mos i abandononi filmat tane qe na kane perfaqesuer dhe madje jane vleresuar me cmime ne festivalet nderkombetare.
Mendimet dhe sugjerimet tuaja percilljani me dashamirese regjisoreve tane. Dergojini nje sms ne fb edhe nese nuk njiheni personalisht me ta.
Jam i sigurte qe do ta vleresojne dhe do t’ju jene mirenjohes.
Shpresoj shume qe publiku me prezencen e tij ne kinema mund te percjelle nje mesazh te forte mbeshtetje per te cilin kineastet tane dhe kinematografia jone kane kaq shume nevoje.