Caku i pare i filmit artistik “Nderkombetaret” me skenar te Ylljet Alicka dhe Regji te Pluton Vasi
Sot 31 tetor 2016, caku i pare i filmit artistik me metrazh te gjate “Nderkombetaret” me skenar te Ylljet Alicka dhe Regji te Pluton Vasi. Ky eshte nje prodhim i kompanise filmike “ARTFILM P&D”, me producente Vjollca Dedei dhe bashkeproducent Driton Sahiti, kompania “MC”. Ky film eshte mbeshtetur kryesisht nga Qendra Kombetare e Kinematografise dhe Radiotelevizioni Publik Shqiptar. Suksese e rrugetim te mbare!