SEE Cinema Network – Thirrje për aplikim!

SEE Cinema Network
Thirrje për aplikim!


– Produksionet shqiptare që kanë projekte filmi artistik të metrazhit të gjatë në zhvillim, dhe kanë siguruar ndërkohë të paktën një bashkëprodhues nga: Greqia, Serbia, Maqedonia, Rumania, Bullgaria ose Qipro, janë të lutur të aplikojnë pranë Qendrës Kombëtare të Kinematografisë. (info@nationalfilmcenter.gov.al / info.qkk@gmail.com)

– Projektet duhet të kenë, skenar/regji/produksion , shtetas të vendeve anëtare.

– Rregulloren dhe formularët e aplikimit i gjeni në linkun e mëposhtëm
http://nationalfilmcenter.gov.al/see/see-formulare

– Afati i dorëzimit të dosjes 17 tetor 2016.
– Dosja duhet të jetë në gjuhën angleze.