KROME perfaqeson Shqiperine ne OSCARS

Chromium, directed by Albanian filmmaker Bujar Alimani, will represent Albania in the race for the Best Foreign-language Film Award at the upcoming 89th edition of the Academy Awards

“KROM” i Bujar Alimanit në Oscar për Shqipërinë.
Shqipëria nis “Krom” në garën për Oscar. Filmi me regji të Bujar Alimanit do të përfaqësojë Shqipërinë në kategorinë “Filmi më i mirë në gjuhë të huaj”. 
“Krom” është bashkëprodhim Shqipëri-Kosovë-Gjermani-Greqi dhe pati premierën ndërkombëtare në Festivalin Karlovy Vary, në korrik 2015.
“CHROMIUM” by Bujar Alimani at the Oscars for Albania.
Albania is sending “Chromium” at the Oscars race. The feature directed by Bujar Alimani will represent Albania in the “Foreign Language Film Award”.
“Chromium” is a co-production between Albania Kosovo Germany and Greece and premiered July 2015 at Karlovy Vary Film Festival.
Written and directed by Bujar Alimani
Producer: Tefta Bejko, Valon Jakupaj, Anita Elsani, Thanos Anastopoulos, Stella Theodorakis
Photography: Ilias Adamis
Music: Pjeter Gaci
Editor: Bonita Papastathi
Art Director: Emir Turkeshi Gramo
Cast: Fredjon Ruci, Klodjana Keco, Mirela Naska, Kasem Hoxha