Dy regjisore shqiptare fitojne financimin e Ministrise se Kultures Italiane per dy projektet e tyre

Nje lajm shume i gezuar!
Dy regjisore shqiptare fitojne financimin e Ministrise se Kultures Italiane per dy projektet e tyre. Edmond Budina dhe Namik Ajazi jane fitues te ketij financimi te rendesishem qe na mbush me optimizem. Urime!

http://www.cinema.beniculturali.it/Notizie/4073/66/lungometraggi-opere-prime-e-seconde-cortometraggi-giovani-autori-di-interesse-culturale-con-contributo-prima-sessione-i-vincitori/