Drejtor i QK në Kosove ka vizituar sheshin e xhirimeve të filmit “Pranverë e Paharruar në një Fshat të Harruar”

72bf8-13327509_10153786914787525_2449519060715640472_n

 

 

Arben Zharku drejtor i Qendrës së Kinematografisë në Kosove ka vizituar sheshin e xhirimeve të filmit “Pranverë e Paharruar në një Fshat të Harruar” të regjisorit Kushtrim Bekteshi. Ky film është një bashkëprodhim midis Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë dhe është financuar nga Qendrat e Kinematografisë së tre vendeve.
Xhirimet e filmit zhvillohen në fshatin Gjinomadh të rrethit të Korcës.
Marrin pjese aktorët e mirënjohur Ndricim Xhepa, Romir Zalla, Ervin Bejleri etj. Piktori i filmit eshte Durim Neziri.
Qendra Kombëtare e Kinematografisë i uron sukses regjisorit, producenteve, aktoreve dhe gjithë stafit të filmit.