Takim ne Festivalin e Kanes me perfaqesuesit e Qendres Franceze te Filmit


Takim i Z. Ilir Butka (Kryetar i QKK) me perfaqesuesit e CNC, (Centre National du Cinéma et de l’Image Animée) Julien Ezanno (Bilateral Affairs Advisor) dhe Michel Plazanet (Deputy Head of International Policy Unit) per te diskutuar rreth mundesive te bashkepunimit midis Frances dhe Shqiperise ne fushen e kinematografise