Mbarojne xhirimet per filimin “Dita ze fill”


Me nje pjese te stafit qe ka punuar per filmin “Dita ze fill”. Ne cdo film qe realizohet, fitohen te rinj profesioniste te cilet behen pjese e skuadres sone qe vjen duke u shtuar cdo dite.
Genti dhe Ilia, drejtori i fotografise ne filmin “Dita ze fill”, nje profesionist dhe artist i vertete, njeri i jashtezakonshem. — con Gentian Koçi e Ilias Adamis

Nje foto me stafin e mrekullueshem grek qe punoi ne filmin “Dita ze fill”.
Kemi fituar jo vetem profesioniste te nivelit te larte por edhe njerez te jashtezakonshem qe tashme ndihen pjese e kinematografise shqiptare. Jane tashme disa filma mjaft te mire, te realizuar fale bashkepunimit me ta. Faleminderit Tefta Bejko qe i bere pjese te sfidave tona.