Konferencë për Median – Mbledhja e 142-të të Bordit Menaxhues të Eurimages ne TiraneNjoftim për shtyp!

Qendra Kombëtare e Kinematografisë mban konferencë për shtyp në lidhje me fillimin e “Mbledhjes së 142-të të Bordit Menaxhues të Eurimages”, e cila zhvillohet në Tiranë në datat 8-11 mars 2016.

Konferenca zhvillohet në ambjentet e Ministrisë së Kulturës, salla “Tefta Tashko”, ora 11:00

Informacioni mbi eventin, bashkëlidhur.

Për çdo detaj të mëtejshëm ju lutemi të na kontaktoni.

QKK


Roberto Olla. Drejtor i Euroimages ne nje konference per shtyp per Mediat shqiptare ne ambjentet e Ministrise se Kultures, ne prani te Z. Ilir Butka, drejtor i QKK, si dhe Z. Ylljet Alicka, perfaqesues i Shqiperise ne Euroimages. Z. Olla lejmeron tani ne kete konference mbajtien ne Tirane te takimit te 142 te Bordit te Euroimages, si dhe po jep nje shpjegim ne lidhje me projektet shqiptare ne Euroimages si dhe punen e Euroimages.