Perfaqesues nga rajoni i Puglias dhe Apulia Film Commission takim ne QKK


Takim ne QKK me Giovanni Antelmi, Andrea Santoro, perfaqesues nga rajoni i Puglias, Apulia Film Commission, Edlira Bitincka Dursun Ministria e Kultures, Arben Papadhopulli Media Desk Albania, Ilir Butka Qendra Kombetare e Kinematografise QKK, duke diskutuar per aplikimet e perbashketa ne programet europiane IPA CBC.