Dhimiter Anagnosti feston 80 vjetorin e lindjes

Nje urim nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë:
Edhe 100 mjeshter!

Regjizori i madh shqiptar Dhimiter Anagnosti feston 80 vjetorin e lindjes midis miqve dhe kolegeve kineaste!