Mbaruan xhirimet e filmit HIJE

“HIJE”
Last Ciak

Fjalet sdo jene asnjehere te mjaftueshme per te shprehur vlersimin tim per te gjithe personat qe besuan dhe realizuan kete projekt.

Filmi HIJE eshte financuar me skemen e filmit Indipendent