Premiera e filmit ENGJEJT JANE LARG me regji te Gjergj Xhuvanit

Dje ne kinema Millenium ne kryeqytet, u organizua premiera e filmit ENGJEJT JANE LARG me regji te Gjergj Xhuvanit.
Filmi eshte nje Bashkeprodhim i Shqiperise, Kosoves, Italise dhe eshte financuar nga Qendrat e Kinematografise te Shqiperise dhe Kosoves