PREMIERE – GASPER CURCIA, nje dokumentar i ri realizuar nga Namik Ajazi


“Ai… kthehet me orkestren – GASPER CURCIA”

dokumentari me i ri realizuar nga Namik Ajazi dhe me bashkepunimin e AQSHF-se dhe RTSH-se, ka premieren ne kinema Millenium, diten e shtune, dt 14 Nentor ora 18.00.
Jeni te mirepritur!