Ndarja e çmimeve per RRATHE III

Sot u ndane çmimet per dokumentaret e realizuar ne kuader te Projektit RRATHET III, Programit te Medias te Fondacionit Shoqeria e Hapur per Shqiperine – Soros.
Juria e perbere nga Enkel Demi, Ilir Butka dhe Elira Çanga dha kete vleresim:

Çmimi i pare
MUNGESE – regjia Lorin Terezi
Çmimi i dyte
NE – regjia Elisa Gjerani
Çmimi i trete
NE RRUGE – regjia Emiljo Leka
Çmimi inkurajues
ATA – regjia Grupi Rinor ATA

Çmimi special nga Fondacioni Dritan Hoxha
PASQYRE – regjia Anis Leka

Ky projekt u realizua ne bashkepunim me Fondacionin Dritan Hoxha.