PRITJA, dokumentar nga Roland Sejko, i financuar nga QKK, Qendra Kombetare e Kinematografise, i realizuar me bashkepunimin e Arkivit Qendror Shteteror te Filmit, Arkivit historik te LUCEs dhe arkivave te tjera filmike dhe fotografike, shfaqet sonte ne TIFF, ne Kinema Millenium, ora 19.00