Dje u shfaq ne Tirane premiera e filmit KROM, nga regjisori Bujar Alimani.
Jam i lidhur ne menyre të vecante me kete film sepse eshte projekti i pare me te cilin jam prezantuar, filmi i pare i financuar, i pari i realizuar, dhe i pari i prezantuar, ne mandatin tim.
Jam i lidhur vecanerisht pasi ndonese eshte financuar shume pak nga QKK gjeti rrugen e realizimit shume shpejt.
Jam i lidhur ne menyre te vecante sepse eshte film i mire, jo aq per faktin qe premieren nderkombetare e beri ne nje festival te kategorise A, por sepse meritonte nje festival akoma me te madh.
Jam i lidhur me te sepse ndonese i heshtur, flet shume.
Film modern jo sepse trajton teme bashkekohore, por sepse trajton nje teme sociale nga rrethinat e varfera te nje toke te pasur, ku jetojne njerez te heshtur plot dinjitet. Sepse eshte nje film i ndertuar mbi konflikte, ndonese eshte e veshtire te gjesh nje personazh negativ.
Sepse nuk gjykon, nuk anatemon, nuk cperfill, respekton.
E dua sepse eshte i vertete, sepse eshte ROCK, sepse eshte KROM.