ACTION FROM QATAR TO ALBANIA – FILM MAKING MASTERCLASS


Nje falenderim i veçante per Omid Karimi qe beri te mundur organizimin e shkelqyer te ACTION, kursit nje javor kinematografik te organizuar nga Albatros Media dhe Qendra Kombetare e Kinematografise ku moren pjese rreth 20 studente nga shteti i Katarit. QKK falenderon pedagoget shqiptare qe kontribuan me profesionalizmin e tyre ne kete kurs, Fatmir Koçi, Iris Elezi, Thomas Logoreci, Eno Milkani, Zamir Kokonozi.